עגלת קניות, 0 מוצר\ים
סל הקניות שלך ריק
בתל אביב של שנות השבעים, בשוק
התקווה, כאשר היו הקצבים מקבלים את הסחורות הטריות מבתי המטבחיים,
סב המשפחה היה משכים עם שחר ופותח ראשון את השוק וזאת על מנת לתפוס
ולבחור את הנתחים הטובים והעסיסיים ביותר ולקבל את פני הלקוחות בחיוך.
עקרות הבית ולקוחות השוק היו מכנים את סבא בשם "הפרופסור"
בשל הידע הרב של סבא על חלקי הבשר ובכך שהיה פוצח בנאומים על איך צריך
"לטפל" בבשר טרם הכנתו והגשתו.
סבא היה מסביר על נתחים לארוחות, מייעץ על תבלינים ואופן הכנת הבשר
ומצייר ללקוחות "החדשים" את חלקי הפרה על דף עם עיפרון וזאת על מנת
שידעו איזה חלקים מתאימים לאיזו שיטת בישול.
בשנת 1980 הקמנו את קבוצת "האקדמיה לבשר" וזאת בהקשר לסבא
הפרופסור, בזכות סבא חרטה החברה על דגלה את חשיבות תודעת השירות לחברות הסיטונאיות.
בשנת 2020 עם השינויים האדירים בכל השווקים ובהתאם להתקדמות הטכנולוגית
יחד עם התקדמות החברה, השולטת בכל שרשרת
האספקה מהגידול דרך הייבוא ועד השיווק הישיר ללקוח , החליטה החברה להקים תחת קבוצת
האקדמיה לבשר את המותג הפרטי ולשנות את הסלוגן "כל הדרך עד אלייך"
סבא שהיה קרניבור אצילי היה מעניק לנו ארוחות חמות ממיטב הנתחים
שקיצב- אנו רוצים באמצעות החנות האינטרנטית שלנו להעביר אליכם עד לביתכם את המורשת
שלנו עד לצלחת ולהגיש אותה באהבה ענקית.
כמו שסבא היה מחלק מתכונים לעקרות הבית ונעתר לבקשות הלקוחות, גם
אנחנו נמשיך את המסורת של סבא במתכונים סודיים, תבלינים וסודות משפחתיים שעברו
במשך דורות על סודות הבשר,
סבא, מפעל חיינו מוקדש לך
אנחנו
מקווים שאתה גאה בנו ובדרך שהורשת לנו
יש לציין שכל מוצרי הגלם כשרים לפסח
עופות, בקר ודגים.
המוצרים הטחונים כשרים לאוכלי קטניות בלבד.
חג פסח שמח וכשר