מוצר נוסף בהצלחה
חגיגות שבועות במחלקת הדגים!!!!
כאן הקנייה בטוחה
כאן הקנייה בטוחה
אסאדו עם עצם / שורט ריבס במעשנה וסו ויד.מצרכים:1/5-2 קילו אסאדו או שורט ריבס עם עצם מבית...
החורף הגיע ואתו גם התבשילים ... אוסובוקו עגל פרוס של האקדמיה לבשר יהפוך את התבשיל שלכם...
מרק חרירה של האקדמיה לבשר..מצרכים:1/2 קילו קוביות בשר לגולש2 י'ח עצמות מח1 כוס שעועית לבנה...
מתכון סטייק טרטר עם איולי קונפי שום..100 גרם פילה בקר מבית האקדמיה לבשר קצוץ2 בצל שאלוט...

תבשיל אוסובוקו עגל

נוצר ב 01/12/2021
אוסובוקו עגל פרוס של האקדמיה לבשר יהפוך את התבשיל שלכם ללא פחות ממושלם...
מתכון...

פוייקה אוסובוקו עגל

נוצר ב 29/11/2021
עונת המדורות החלה!אחרי שנגמרו חגי הקניות אפשר קצת לצאת לטבע ולהדליק מדורה,איך אפשר...
אז איך נעשה את הבולונז שהילדים לא ירצו להפסיק לאכול....

מצרחים:

1  קילו...
מתכון תבשיל אוסובוקו בירקות שורש ועגבניות3-4 מנות, בשרי + ללא גלוטן, 20-30 דקות עבודה, 3 שעות...

ברווז שלם צלוי

נוצר ב 20/10/2021
1 ברווז שלם גדול נקי מנוצות ומחלקי פנים שטוף היטב
לטבילה
1 כפית שורש ג’ינג’ר
1 כוכב...

שייטל במעשנת

נוצר ב 20/10/2021
שייטל במעשנת המתכון שלנו כולל כבישה של הנתח לפני העישון. להשגת תוצאה אופטימלית, מומלץ...